Rainbow Warrior Regatta

Deze zomer kan je je inzetten voor Greenpeace en geld inzamelen voor de Rainbow Warrior, het nieuwe schip van Greenpeace.

De Rainbow Warrior Regatta is een ultieme uitdaging voor alle ‘door spierkracht voortgedreven’ boottypen, waarbij minimaal een persoon zicht heeft op de richting die je uit vaart.

Een aantal KVZ-leden hebben interesse ook mee te doen, misschien wel meer van ons? Er zijn al enkele kano-teams aangemeld.

Komende maandag is er een informatiebijeenkomst om 19.30 uur bij Roeivereniging Willem III in Amsterdam, voor wie meer wil weten.

1. Helaas helaas… het gaat allemaal niet door:

Beste geïnteresseerde van de Rainbow Warrior Regatta,

Helaas moet ik je meedelen dat de Rainbow Warrior Regatta dit jaar niet zal plaatsvinden. We hebben veel positieve reacties mogen ontvangen. Jammer genoeg hebben deze echter onvoldoende geresulteerd in concrete inschrijvingen van teams. Daardoor is er onvoldoende basis om de Regatta ook op fondsenwervend gebied een succes te maken, hetgeen de voornaamste doelstelling was van het evenement.
    We zijn je zeer dankbaar voor je getoonde interesse en wensen je een sportief vaarseizoen.

Vriendelijke groet,

Daphne Leferink