Kajakken, ook verkrijgbaar in light-versie

kanoën lightNu het weer beter wordt, wordt het ook weer leuker om gewoon op het water te zijn. Niet snel of ver, maar gewoon lekker kano-kuieren: kajakken light!

Zondag de grachten op

Zondag wordt er een grachtentocht gevaren, niveau V1. Het zal een rustige tocht worden met onderweg 1 of 2 pauzes. We varen op een kalm tempo, zodat iedereen gemakkelijk mee kan komen.

We verzamelen om 11:30 uur bij de vereniging en vertrekken uiterlijk om 12:00 uur. De lengte van de tocht zal zal worden aangepast aan de uiteindelijke groep deelnemers (en afhangen van de lengte van de pauzes), maar we zijn zeker voor 15:00 uur weer terug bij de club.

Opgeven voor deze tocht kan bij Anne via cursus@kvzeeburg.nl

Woensdagen

Vanaf juni zijn er ook iedere week ‘light’ kajaktochten op de woensdagavond. Deze ‘light’ tochten zijn iets korter en er wordt in een lekker rustig tempo gevaren. Iedereen kan dus mee, ongeacht je conditie of niveau.

Ideaal voor mensen die dit jaar nog weinig of niet hebben gevaren, net de beginnerscursus hebben afgerond, een blessure hebben (gehad) of gewoon zin hebben in een relaxt rondje!