Een geweldig kanofeestje

Kajakken voor kidsAfgelopen zaterdag zag er weer geweldig uit bij de club. Om 10 uur vertrok een hele grote groep voor het conditievaren, en een clubje onder leiding van Rolf ter voorbereiding van het buurtfeest op Entrepot-West. Ondertussen waren een paar vrijwilligers bezig met Henk Doeve om alles voor de kinderen in gereed te brengen.

Vlaggen en vaardersOm 11 uur gingen maar liefst 15 kinderen de boten in, voor 1,5 uur kanofun. En tussen 12 en 2 was het een komen en gaan van kano’s, kinderen en hun ouders, etc. Al met al een geweldige activiteit op en rond het vlot, hopelijk een kijkje in wat de toekomst ons gaat brengen. En ‘s middags bleven de kinderen rond Entrepot-West maar terugkomen om nog een keertje te mogen varen.

Volgende zaterdag alweer de laatste sessie van deze ronde van het project Oost Het Water Op: in de gymzaal kennis maken met zeilen, surfen, roeien en kanoën, en daarna voor wie wil drie lessen “in het echt”. Een formule die we de komende twee jaar nog diverse keren gaan herhalen!

(Update: nu met meer foto’s!)