2014: volle vaart vooruit!

Gisteren was ons “Kano-latijn“, onze nieuwjaarsreceptie: met ruim 35 belangstellenden een mooie aftrap voor een druk jaar. Voorzitter Erik trapte af met een kort overzicht hoe het staat met nieuwbouw en toekomstplannen maken, waarna de diverse “team-leads” kort hun visie en plannen voor 2014 schetsten. En daarna natuurlijk: bubbels, stoere verhalen en veel mooie plaatjes en praatjes over de fun van kanoën.

Intussen staat de club niet stil:

IJs en weder dienende wordt volgende week onze nieuwe vlonder afgeleverd: dan gaan we van 10 naar 40 meter “instap-ruimte”!

We hebben ook onze Hoge Steun Obligaties gelanceerd op het Kano-latijn, en meteen al flink wat enthousiaste inschrijvingen gekregen.

Intussen lijkt het contract met de aannemer bijna rond, en zijn we nog steeds druk bezig om een tijdelijke locatie te hebben tijdens het bouwen.

Want er wordt ook nog gewoon gevaren: met zes mensen op Nieuwjaarsdag, negen mensen afgelopen woensdag, en vanmiddag met bezoek van bijna een dozijn Utrechtenaren die het Amsterdam Light Festival vanaf het water willen zien.