Brug dicht

Brug Veemarkt gesloten

De brug (1) is dicht. Fietsers en voetgangers kunnen over het bruggetje er pal naast (2). Groter verkeer moet een andere brug nemen (3 of 4).

De brug vlakbij de club naast Boulevard (van de Panamalaan naar de Cruquiusweg) is voor lange tijd dicht. Volgens de pas geplaatste borden is dat met ingang van afgelopen maandag (20 januari) tot ergens in november!

Op bijgaand plaatje kan je de situatie van boven zien. De brug (1) is dicht. Fietsers en voetgangers kunnen over het bruggetje er pal naast (2). Groter verkeer moet een andere brug nemen (3 of 4).

The bridge next to cafe Boulevard is blocked for a long time (according to the road signs, until November). The picture shows a bird’s eye overview. The bridge (1) is closed. Bicyclists and pedestrians can use the small adjacent bridge (2). Larger traffic should take another bridge (3 or 4).