Zaterdag gaat de jeugdclub van start

Zaterdag is het zover: op het Blauwe Loper-festival zijn we met onze partners in Oost Het Water Op weer van de partij, en kan je allerlei watersporten uitproberen.

En: het is de officiële start van onze jeugd-club! Echt iets voor de pioniers: ga mee op ontdekkingsreis, dan maken we er samen de leukste club van Oost van. Vandaag komen onze nieuwe jeugd-boten binnen, wees de eerste die er een tochtje in maakt.

Blauwe Loper Festival 2013Kom langs bij de Bogortuin op Java-eiland, en geniet van wat de blauwe lopers van Amsterdam te bieden hebben.

PS: en zondag kan je natuurlijk langskomen bij het Flevoparkbad voor onze vader-en-kind kajak-clinic.

UPDATE: de overdracht van onze Wild Things in de haven van Calais (foto-album hier)