De jeugdclub is van start!

jeugdclub van start!Vandaag zijn we van start gegaan met onze jeugdclub. We mochten 3 van de 4 nieuwe jeugdleden ontvangen bij hun eerste training. Onze jeugd-instructeurs hebben een spannend programma bedacht waarin de kinderen spelenderwijs heel goed leren kanoën.

Via het sport impuls project ‘Oost het Water op’ zijn al heel veel kinderen in het Oostelijk Havengebied en de Indische Buurt in aanraking gekomen met de kanosport, en een aantal kinderen hebben besloten door te stromen als lid van KVZ.

De ambitie is nu om snel door te groeien en straks een grote kano-jeugdclub te kunnen presenteren. Kinderen kunnen dan vele facetten van de kanosport gaan beoefenen, zoals tourvaren, kanopolo, en kanosprint.

We zijn momenteel bezig om onze nieuwbouw te realiseren, dus over een paar maanden hebben we ook een prachtig onderkomen voor onze jeugd.

Meer weten? Neem contact op met Alfons Hoekstra via jeugd@kvzeeburg.nl