Bouw ook mee aan onze toekomst

Op het Kanolatijn, onze nieuwjaarsreceptie in januari, gaven we de aftrap voor “bouw-jaar 2014”. Intussen zijn de eerste resultaten ook echt zichtbaar:

Jeugdclub bij Entrepot-WestNa de zomervakantie is de jeugdclub voluit van start gegaan: samen met de Vereniging Flevoparkbad hebben we een aantal ouder-en-kind-clinics gedaan in het zwembad. En op de woensdagmiddagen zitten we intussen zo goed als vol, in de nieuwe jeugdboten die we eind mei hebben aangeschaft.

Geslaagden KI2We hebben sinds deze zomer zes assistent-instructeurs erbij dankzij een pilot met het Watersportverbond. Die hopen vanaf volgend jaar meer cursussen voor beginners en gevorderden aan te bieden.

En ons clubgebouw begint flink vorm te krijgen: ruimte voor meer kano’s en plek om na het kanoën nog even voor een kopje koffie of thee te blijven hangen. Ook in de koudere en donkere wintermaanden een aangename start- en finishplek voor onze tochten.

Hoge Steun ObligatieIn januari openden we ook onze obligatie-regeling: investeer mee, zodat we behalve voor een mooi clubgebouw ook financiële ruimte hebben voor goed jeugd-materiaal, meer kader, en een mooie inrichting van ons clubhuis en werkplaats.

Bedankt aan iedereen die een of meer obligaties heeft genomen! Mede dankzij jullie €12.000 hebben we bovenstaande pracht-resultaten al kunnen boeken.

Wil je ook zo meebouwen aan onze toekomst? Schrijf je dan voor 1 oktober in, want dan sluit de obligatie-regeling!