Het gele gevaar(te)

Het kan niemand meer ontgaan: het nieuwe clubgebouw ofwel het gele gevaar(te)! De vlonder was al zichtbaar vanaf de Panamalaan, het gebouw inmiddels ook. De werkzaamheden vorderen gestaag. In de afgelopen maanden is eerst een betonnen en betegelde vloer met alle benodigde leidingen aangelegd. Daarop is een stalen skelet opgetrokken, waarmee de contouren van het gebouw verschenen.

IMG_9889

dak open

IMG_0305

dak dicht

Met de buitenbeplating en de schuifdeuren werd pas echt duidelijk hoe groot en hoe geel het is. Een gigantische verandering als je komt aanlopen vanaf de oude bekende oranje containers! We gaan het niet halen om de ALV van november in ons eigen gebouw te houden, maar we zijn voor de jaarwisseling wel de trotse eigenaar van een spiksplinternieuw onderkomen. Met verlichting, verwarming, stromend water en toilet…  dat wordt even wennen.

voorkant opslag

da’s geel

Voordat het zo ver is, moet er nog veel gebeuren. Daar wordt hard aan gewerkt. Geweldig dat deze bouwactiviteiten jullie niet hebben weerhouden om zelf actief te zijn. Via een hoekje van het bouwterrein bleef het hoekje van de vlonder steeds bereikbaar, waardoor het peddelen volop kon doorgaan. Een applausje voor jezelf!

Wordt vervolgd – kijk ook op de nieuwbouwpagina!