Deze week alleen Light tochten :-)

Light Festival WertheimparkAfgelopen donderdag is het Amsterdam Light Festival weer van start gegaan. In de dinsdag- en woensdagavondtocht deze week zullen we de route (12km) gaan varen en de prachtige lichtkunstwerken vanuit onze kano bewonderen.

Kanoverenigingen van Nederland:

Voor leden van andere kanoverenigingen is er de mogelijkheid om op zondag 18 januari 2015 de vaarroute van het Amsterdam Light Festival te varen o.l.v. tochtleiders van KV Zeeburg. Deze datum komt ook op de nationale kanokalender. Mail even naar Annet van ons tochtenteam tochten@kvzeeburg.nl als je mee wilt doen!

Verder in december

Op zondag 14 december is er een stadstocht met bezoek van de Utrechtse Kano Club.

Zondag 21 december een tocht omdat het de kortste dag van het jaar is, info volgt.

Light Festival HermitageEn in 2015

Kijk regelmatig op de kalender. Voor 2015 zijn we ook al druk aan het plannen. Noteer alvast de weekends!

• 25+26 april: Weerribben
  • 14-16 mei: Edam in 3 dagen
  • 19+20 sept: Light weekend
  • 27 sept: Veluwerally
  • 17+18 okt: Biesbosch

Er zullen ook steeds meer dagtochten toegevoegd worden op de kalender!