Nieuwbouw een (forse) stap verder

Vele handen...Sommige mensen mijden vrijdag de 13e – maar wij niet! Twee installateurs en zes noeste gravers van KVZ hebben op 13 februari samen al het grondwerk gedaan voor de rioolaansluiting en de buitenelektra. Vooral het plaatsen van de pompput was een klus. Kijk op de KVZ-fotopagina voor meer plaatjes. Hans, Kees, Jeanet, Jan-Hein en Dick, bedankt dat jullie de blaren op je handen hebben gegraven! Een extra applausronde voor Jeanet, die in haar eentje de honneurs voor alle vrouwelijke clubleden waarnam.

Al het grondwerk is nu gedaan. Binnenkort start hoveniersbedrijf Wieringen Prins met de terreininrichting. Ze gaan het terrein eerst op precies de juiste hoogte brengen en afvlakken. Dan wordt er een worteldoek op de grond gelegd, waarover slimblocks komen (kunststof raster van 5 cm hoog). In de gaten van deze slimblocks wordt teelaarde gestort en gras gezaaid.

Daarna zal B&G Hekwerk hekken met deuren plaatsen aan oost- en westzijde van het gebouw. Het eind van de bouw komt in zicht, het begin van het gebruik ook!