Verhuizing in zicht!

gebruiksklaar

Gebruiksklaar!

We hebben er allemaal even op moeten wachten, maar nu is het dan toch zo ver: we nemen de nieuwbouw deels in gebruik! Alle kano’s verhuizen naar de nieuwe opslag. Heb je zelf een boot? Dan verwachten we van je dat je deze zelf verplaatst. Je ruilt dan tegelijk je persoonlijke sleutel om.

Dat kan op vrijdag 6 maart (18-20u), zaterdag 7 maart (10-16u) of zondag 8 maart (11-13u). Lukt je dat niet, regel dan iets met een containergenoot. Op zaterdag verhuizen we ook de clubboten en het clubmateriaal; alle handjes zijn daarbij welkom.

Tot nader bericht wordt één van de opslagunits ingericht als vervanger van container 6 (de omkleedcontainer). Die gebruiken we op dezelfde manier als container 6 totdat het clubhuis klaar is.

Het afscheid van de containers is aanstaande; komt dat zien (en meehelpen)!

[Kijk op de nieuwbouwpagina voor meer informatie]