Steun vanuit het Schipholfonds

Bijdrage SchipholfondsGoed nieuws! We krijgen ondersteuning van het Schipholfonds!

We willen dit jaar de jeugd meer gaan bieden, met wedstrijden en kanopolo. En daarvoor is natuurlijk materiaal nodig: wedstrijd- en poloboten.

Eerste kanopolo-les

In het zwembad heeft Menno al kanopolo uitgelegd.

SchipholfondsEerder dit jaar hebben we een aanvraag gedaan bij het Schipholfonds: die ondersteunen zulke initiatieven.

We hebben al bericht gekregen dat we “iets” zouden krijgen, vandaag hoorden we dat het inderdaad “niet niks” is!

Update 6 maart: nog een plaatje

Menno, Merel en Alfons nemen de cheque in ontvangst van Paul Luijten, penningmeester, en Tom Egbers, voorzitter van het Schipholfonds