Verhuisd!

We hebben een clubhuisDe dag die je wist dat zou komen. Na jaren van praten, lobbyen, ontwerpen, duwen en trekken is het vandaag een historische dag: Kanovereniging Zeeburg heeft een clubhuis!

VerhuizingDankzij vele handen en stralend weer werd het een prachtige dag. Rond drie uur was alles uit de containers verhuisd, en zat het in onze nieuwbouw.

Trappen bouwenIn de tussentijd zijn er ook al twee trappen bijgebouwd. En staat de trailer al opgeladen klaar in onze eigen garage, om morgen zo naar het zwembad te kunnen.

Lege containersEr moeten nog een paar dingen gebeuren en dan kunnen we ook onze kleed- en clubruimtes in gebruik nemen. Maar vanaf nu liggen de boten weer lekker dicht bij het water!

Jeugdboten in het gelidWe hebben nog heel veel meer foto’s, klik hier voor het hele album.

Iedereen die heeft geholpen: heel erg bedankt! Dankzij jullie is het zo snel gegaan!