Kennismaken met kanoën

De lente is begonnen, de zomertijd gaat bijna in, en bij ons staat de kalender weer bol van kano-activiteiten.

Ons nieuwe clubhuis gaat binnenkort open, met kleedkamers, douches, en een ontmoetingsruimte. En onze jeugdclub gaat weer naar buiten.

DSCN1255En je kan je vanaf nu aanmelden voor diverse kennismakingsactiviteiten: clinics en cursussen.

Clinics

In ongeveer 2 uur krijg je korte uitleg over de basistechnieken, en maak je een rondje door de buurt. Leuk om eens te proberen of je kanoën leuk lijkt.

Steeds op zaterdag van 10:30 tot ca. 13:00: 11 april, 2 mei, 30 mei en 13 juni. Aanmelden kan via ons webformulier.

Beginnerscursussen

We hebben dit jaar twee soorten beginnerscursus: een cursus van vijf avonden, en een eendaagse cursus.

Cursus van 5 avonden

In Leer kanoëndeze cursus leer je alle basistechnieken om lekker te varen. Op de laatste avond kan je dat allemaal toepassen op een tochtje door de stad.

De cursus is steeds van 19:30 tot 21:00, en wordt drie keer gegeven:

• maandagavonden op 11 en 18 mei, 1, 8 en 15 juni
  • dinsdagavonden op 26 mei, 2, 9, 16 en 23 juni
  • maandagavonden op 17, 24 en 31 augustus, 7 en 14 september

Je kan je online aanmelden.

Eendaagse cursus

In deze cursus leer je in één dag een aantal basistechnieken. We oefenen in de buurt van de club. Na de cursus kan je met de reguliere lichte avondtochten meevaren.

De cursus is op zaterdag van 10:00 tot 17:00 en wordt twee keer gegeven:

• zaterdag 18 april
  • zaterdag 27 juni

Om aan deze cursus mee te doen moet je wel lid zijn. Je kan je online aanmelden (en meteen lid worden).

Hopelijk kunnen we je bij één van deze activiteiten begroeten!