Kanosaluut bij SAIL

kanosaluut2010-1Zaterdag 22 augustus zijn we één van de opstapplaatsen voor het kanosaluut bij SAIL. Zo’n 150 mensen vertrekken ‘s ochtends vanaf ons clubgebouw om zich bij het voormalige marineterrein te verzamelen.

Vanaf de Sloterplas en de Duivendrechtsekade komen er ook groepen kanoërs daarheen.

Van 9:00 tot 10:30 kunnen we dan een rondje varen langs de tall ships in de IJhaven. En met honderden kajaks zijn we zelf ook een bezienswaardigheid!

SailAmsterdam2010-3763SailAmsterdam2010-3779

SailAmsterdam2010-3871Praktische tips:

• Heb je je nog niet opgegeven? Sorry, we zitten op alle startlocaties helemaal vol!
  • Kom je bij ons opstappen? Parkeren is niet gratis. Kijk bij onze route-beschrijving hoe je er komt.
  • Na het rondje door de IJhaven is het mogelijk een plaspauze te houden bij Hanneke’s Boom. Of je vaart meteen terug naar ons clubgebouw, 15-20 minuten.