Maandag t/m donderdag varen

Zaterdag is ons clubhuis echt officieel geopend. We willen als proef ons clubhuis ook echt flink in gebruik nemen: vanaf deze week tot de herfstvakantie kan je van maandag t/m donderdag vanaf 6 uur in het clubhuis terecht.

• Vanaf 6 uur kan je er een hapje eten: je kan iets meenemen om op te warmen, met anderen iets afspreken, of koken. We hebben een fornuis, pannen, oven en magnetron. En zelfs een vaatwasser!
  • Om half 8 (op woensdag om 7 uur) kan je een tochtje varen. Neem wel verlichting mee! Voor de mensen die clubboten gebruiken is er een gezamenlijke tocht afhankelijk van de wensen van wie er is. Heb je een eigen boot dan mag je zelf bepalen wat je doet.
  • Op zaterdagochtend tijdens de jeugdcursus de komende weken is het clubhuis ook open, van 10 uur tot ca. 1 uur.

Dus dit najaar: lekker kanoën en ons clubhuis gebruiken! Hou de kalender in de gaten.

Paddling Monday to Thursday

On Saturday our club house has been officially opened. As a test, we want to really start using it intensely: from this week until the Autumn break mid October, you're welcome in our club house from 6 o'clock on Monday to Thursday.

• From 6pm you can come and eat ("eten op de club"): take something yourself, or coordinate with others. We have a stove, an oven, a microwave, and even a dish washer!
  • At 7:30pm (on Wednesday at 7pm) you can go for a paddle ("avondtochtje"). Do take lights with you! For those paddling in club boats, there's a group tour adapted to who is there. If you have your own boat, it's up to yourself what you do.
  • On Saturday morning during the youth course, the club house will also be open from 10am to approx. 1pm.

So this Autumn: come paddle and enjoy our clubhouse! Keep an eye on the calendar.