Open!

Zaterdag 5 september werd een hoogtepunt in de geschiedenis van KVZ: het clubhuis is officieel geopend!

Een enorm aantal leden, buren, en betrokkenen vierde dat met ons. Spreekstalmeester Karin van der Linden leidde ons door het officiële gedeelte:

• Voorzitter Erik Lambooy stelde met het spel “peddel op, peddel neer” het collectieve geheugen op de proef.
  • Frits Onrust feliciteerde ons namens Stichting Ontwikkelingsfonds Kano.
  • Architect Jan van Erven Dorens deelde zijn geluk eens een geel gebouw te mogen neerzetten.
  • Nieuwbouw-teamlead Auke Post nam ons nog eens mee door het lange vergunningen- en bouwproces.
  • Bestuurslid Ariane Hoog van het Waterschap Amstel, Gooi en Vecht verraste ons met een mooie gegrafeerde peddel.
  • Thijs Reuten van de bestuurscommissie Oost prees het uithoudingsvermogen van het publiek met zoveel toespraken en de sterk burger-participatie die uit het geslaagde project en de vereniging bleek, en leidde ons naar buiten voor…

Het lintje knippen! Voor iedereen die zich betrokken voelde was er een schaar, waarmee het enorme lint in vele stukjes werd geknipt zodat er voor iedereen een stukje als aandenken was.

Na de presentatie van Auke was er een verrassing: Karin kondigde namens een groep leden aan op de volgende Algemene Ledenvergadering Auke (“de terriër”), Hans (“de stille kracht”) en Erik (“de Frans Timmermans van KVZ”) te gaan voordragen als ere-leden van de vereniging. We hebben ons clubhuis met recht te danken aan dit drietal!

Met champagne, heel veel heerlijke hapjes en drankjes, kano-demonstraties, een crowd-funded koffiemachine, en prachtige muzikale omlijsting door de gelegenheidsband van Kata, Barend, Hans, Alma en Wouter een gedenkwaardige dag!

Foto-album

Heb je ook foto's om te delen in ons foto-album? Van harte welkom! Dank aan Dorytha voor de eerste serie en Victor voor nog meer plaatjes. (Wil je foto's overnemen, neem dan eerst even contact op!)

03jubileumKVZ@dorythanl.jpg04jubileumKVZ@dorythanl.jpg
05jubileumKVZ@dorythanl.jpg07jubileumKVZ@dorythanl.jpg08jubileumKVZ@dorythanl.jpg10jubileumKVZ@dorythanl.jpg11jubileumKVZ@dorythanl.jpg
13jubileumKVZ@dorythanl.jpg
14jubileumKVZ@dorythanl.jpg15jubileumKVZ@dorythanl.jpg