Amsterdam Light Festival

Amsterdam Light FestivalVanwege de overweldigende belangstelling in de winter van 2014-2015, gaat KV Zeeburg deze winter twee maal met gasten varen tijdens het Amsterdam Light Festival! Tijdens dit festival zijn de grachten en Amstel versierd met lichtkunstwerken.

De route vanaf onze club langs alle lichtkunstwerken is zo’n 11 km. Wil je alvast een voorproefje? Zie de website van het Amsterdam Light Festival, of foto’s van onze eigen tochten.

Je bent welkom om met KV Zeeburg mee te varen op zondagavond 13 december 2015 of zondagavond 10 januari 2016. Op beide avonden kunnen er maximaal 30 gasten meevaren en beide avonden zitten helemaal vol.

Light Festival WertheimparkAandachtspunten: Het water is erg koud, er is veel verkeer op het water en we varen in het donker. De tocht is daarom niet geschikt voor beginners. Zorg voor een redbare kajak (met compartimenten en met grijplijnen). En zorg dat je gekleed bent op winterse omstandigheden (wetsuit+anorak of drysuit). Spatzeil, zwemvest en rondschijnend wit licht zijn verplicht.

Kijk voor de route op onze locatie-pagina (het goede nieuws: zondag gratis parkeren)

Verzamelen: 16:00 uur
Vertrek: 16:45 uur
Retour: ca. 19:30uur
Deelname is gratis.

Heb je vragen? Neem contact op met Annet via tochten@kvzeeburg.nl.

Aanmelden kan niet meer…

Beide tochten zitten helemaal vol.