Bij de tijd

Klok kado van Michiel de RuyterTijdens het Amsterdam Light Festival mochten we twee keer een delegatie van Michiel de Ruyter uit Uithoorn langs de installaties gidsen. Als blijk van waardering stuurden ze een mysterieus pakketje naar tochtenteam-coördinator Annet.

Gisteravond hadden we een bijeenkomst met de tochtleiders, een mooie gelegenheid voor de officiële onthulling: een prachtige aanwinst voor ons clubhuis!

Klok kado van Michiel de RuyterEn verder hebben we ook de kalender voor de komende maanden verder ingevuld, en met elkaar nog enkele vaar-situaties doorgenomen: varen op het IJ en wat te doen als er ineens iemand van de groep ontbreekt? Varen (en leren) doen we samen.

Ondanks de nieuwe radio-controlled klok (of dankzij het ingelaste puntje “verrassing”?) liep de avond toch nog iets uit 🙂

Hartelijk bedankt, Michiel de Ruyter!