Zin in kanoën? Cursussen en clinics!

ClinicHet is weer mogelijk je in te schrijven voor een kennismakingsclinic of een introductiecursus. De eerste is al snel: zaterdagochtend 16 april kan je een ochtend basistechnieken leren, om dan op woensdagavond 20 april meteen met de club mee te varen. Wordt meteen lid, en profiteer maximaal van een jaar leuke tochten en vervolg-workshops!

Een week later op 23 april is de eerste kennismakingsclinic. We doen er elke maand een. Twee uur om de club te leren kennen en met een beetje uitleg een tochtje in de buurt te maken.

En in mei gaat dan de eerste avond-cursus van start: vier avonden waarin je allerlei technieken leert om lekker te varen, en de vijfde om het in een stadstocht allemaal in de praktijk te brengen.

Meer informatie en aanmelden kan hier voor de kennismakingsclinics, en hier voor de introductiecursussen.