Club-borrel en afscheid Auke en Erik als bestuursleden

Gistermiddag hebben we bij een club-borrel en public afscheid genomen van Auke en Erik als bestuursleden. Interim-voorzitter Alfons memoreerde beider staat van dienst: Erik die in november 2010 voorzitter werd en het toen aantredende bestuur tot een lange-termijn-visie verleidde waarvan flink wat elementen intussen gerealiseerd zijn, Auke die de KVZ-zeetochten initieerde, een enorme impuls aan het nieuwbouw-proces gaf en daarvoor in 2013 in het bestuur toetrad, en ook het opleidingscurriculum op gang heeft gebracht. Als aandenken ontvingen ze elk een 3d-print van ons clubgebouw (gemaakt bij onze overburen ZB45).

3D-print van ons clubgebouw
Alfons spreekt Erik en Auke toeErik en Auke ontvangen aandenken

Daarna was er, als onderdeel van de muzikale omlijsting door onze eigen KVZ-band, een speciaal afscheidsnummer, en ook nog de wereld-primeur van een stuk dat Barend gecomponeerd heeft. Hopelijk kunnen we die ook snel op onze website laten horen!
De KVZ-band in actie