KVZ Clubweekend

Het weekend van 10 en 11 september organiseren we voor het eerst in de KVZ-geschiedenis een clubweekend voor alle leden (incl. de jeugd). We varen verschillende tochten: vaarplezier in een prachtige omgeving voor iedereen (jeugd, beginners, natuurliefhebbers en ervaren vaarders). We denken aan een speurtocht, nachtelijke vaartocht, enz.

Vinkeveense Plassen vanuit de lucht (foto: Thijs Knaap, 2004)

We kamperen en BBQ-en gezamelijk op eiland 9 in de Vinkeveense Plassen. Zorg zelf voor je eigen tent, matje en slaapzak.

We kunnen nog hulp gebruiken voor het transport van deelnemers, kampeerspullen en kajaks naar Vinkeveen; auto’s met dakdragers en/of trekhaken voor de trailer(s) en we zoeken iemand voor overzetten van spullen van de vaste wal naar ons Eiland met een motorbootje. Ouders van onze jeugd zijn ook van harte uitgenodigd om mee te peddelen en/of mee te helpen, bijvoorbeeld bij het jeugdprogramma of bij klaarmaken van het eten.

Noteer alvast in je agenda: 10 en 11 september 2016. Binnenkort ontvang je de bazuin of klaroen met o.a. informatie over aanmelden!