Examens KVA en KVB

Op 1 oktober bestaat bij KVZeeburg de mogelijkheid om examen te doen voor KVA en KVB. Wanneer je een van deze examens wilt doen dan kun je jezelf daar nu voor opgeven. Kosten van dit examen zijn 25 euro. De examens bestaan uit een theorie en een praktijk gedeelte.

Examen KVAVoorafgaand aan deze examens is het mogelijk om jezelf hier op voor te bereiden door het volgen van een aantal trainingsavonden.

• De KVA trainingen staan gepland op: 8 en 15 september. Aanvang: 19.00
  • De KVB trainingen staan gepland op: 12, 19 en 26 september. Aanvang: 19.00

Examen KVA

Om mee te kunnen doen met het KVA-examen verwachten we dat je ongeveer een jaar actief bent geweest op het water en bij voorkeur een introductiecursus gedaan hebt en een cursus voor licht gevorderden. Voor het KVB geldt dat je in het bezit bent van een KVA-certificaat of in ieder geval de KVA-vaardigheden beheerst.

KVZ is dringend op zoek naar kader dat binnen de vereniging instructie kan geven aan onze (jeugd) leden. In het voorjaar van 2017 willen we kijken of we een cursus voor Kajakinstructeur Niveau 2 kunnen organiseren. Om hier aan deel te kunnen nemen moet je in het bezit te zijn van het KVB-certificaat.

Zin om mee te doen? Meld je dan nu aan bij René!