Amsterdam Light Festival

Amsterdam Light FestivalVoor het derde jaar op rij gaat KV Zeeburg deze winter twee maal met gasten een tocht maken langs het Amsterdam Light Festival! Tijdens dit festival zijn de grachten en de Amstel versierd met lichtkunstwerken.

De route vanaf onze club langs alle lichtkunstwerken is zo’n 11 km. Wil je alvast een voorproefje? Zie de website van het Amsterdam Light Festival, of foto’s van onze eigen tochten.

Je bent welkom om met KV Zeeburg mee te varen op zondagavond 11 december 2016 (VOL) of zondagavond 8 januari 2017 (VOL) . Op beide avonden kunnen er maximaal 30 gasten meevaren. De inschrijving voor 8 januari is gesloten.

Light Festival WertheimparkAandachtspunten: Het water is erg koud, er is veel verkeer op het water en we varen in het donker. De tocht is daarom niet geschikt voor beginners. Zorg voor een redbare kajak (met waterdichte compartimenten en met grijplijnen). En zorg dat je gekleed bent op winterse omstandigheden (wetsuit+anorak of drysuit). Spatzeil, zwemvest, rondschijnend wit licht en reserve kleding mee in de kano zijn verplicht.

De bijdrage voor deelname bedraagt €5,- per persoon (graag contant en gepast betalen bij aankomst). Voor wie wil: na afloop gezellig napraten in het KVZ clubgebouw onder het genot van een kop soep.

Heb je vragen? Neem contact op met Gert-Jan of Hans via amsterdamlightfestival@kvzeeburg.nl.