En morgen gezond weer de boot in

Willen OostingLezing Willen OostingAfgelopen donderdag was Willem Oosting te gast bij KV Zeeburg. Willem is een actieve zeekajakker met een medische achtergrond. Hij heeft ons verteld over de basis van gezond en blessurevrij kanovaren.

Er was veel belangstelling: er waren zo ‘n 35 leden. Willem heeft verteld over de juiste houding voor het kanoën, zowel de lichamelijke (romphouding en rompdraaiing) als de mentale (vaar op het voor jou juiste nivo). Lezing Willen OostingHij onderbouwde dit met een duidelijke uitleg over gewrichten en bewegingsketens in het lichaam. Na de pauze hebben we de theorie in praktijk gebracht met een aantal oefeningen.

Nu ligt de bal bij ons: zelf in praktijk brengen. Na afloop waren er veel positieve reacties. Een geslaagde, leerzame avond!

Oefeningen Willen Oosting