Word kano-instructeur

Bij een bloeiende kanovereniging horen goede opleidingen, voor iedereen van absolute beginners tot gevorderde peddelaars. En voor goede opleidingen zijn goede instructeurs nodig.

Het Watersportverbond (WSV) biedt dit voorjaar twee opleidingen aan, tot vlakwater kanoinstructeur 2 en kanoinstructeur 3. Deze opleiding zullen plaatsvinden in Amsterdam, bij het clubhuis van de kanovereniging Zeeburg.

Meer informatie over opleidingen is te vinden op de volgende websites:

Beide opleidingen staan open voor alle kano-vaarders die instructeur willen worden.

Als KV Zeeburg vinden we goede instructeurs belangrijk, voor jeugd en volwassenen: met een goede techniek-cursus wordt kanoën heel veel leuker! We willen graag dat iedereen binnen de club KVA- en KVB-diploma’s kan halen.

Dus heb je zin als KVZ-lid jouw tijd erin te steken, en na de opleiding workshops en cursussen te geven? Dan betalen wij de opleidingskosten en kan je daarna een vrijwilligersvergoeding krijgen voor de lessen die je geeft.