Een zonnige klusdag!

Het weer hielp enorm mee: de eerste “warme dag” van 2018 trok tientallen mensen naar de club om ‘s ochtends even te varen, en vooral om te helpen op de traditionele klusdag aan het begin van het seizoen!

Ramen lappen, sloten smeren, alle clubboten weer vaar-klaar maken, het groen bijsnoeien en allerlei kleurige bloemen planten, de vlonder-trappen en kademuur bijwerken, en nog allerlei andere dingen: geklust werd er, onder regie van de teams voor “beheer”, “materiaal” en “groen”!

Het was duidelijk ook de eerste dag voor alle andere bootjes om weer de stad in te trekken. Mariette greep de gelegenheid aan om voor de klusdag naar de club te peddelen.

Met een lekker zonnetje is er flink werk gezet, met een fantastische sfeer en tussendoor een lekker hapje of pauze met een echte lunch met soep en warme broodjes.

Het clubhuis is een nieuwe decoratie rijker: we hebben de houten boot van Auke nu echt een waardige plek gegeven!

Alle klussers vandaag: bedankt!