Amsterdam Light Festival: 28 nov – 19 jan

NRC heeft alvast een preview: van 28 november tot en met 19 januari is er weer het Amsterdam Light Festival. Dit jaar is de route nog wat opgeschoven richting onze club!

Als KVZ gaan we dus weer regelmatig stukjes van de route varen, en plannen we nog een paar tochten langs de hele route. Ben je lid, hou dan de agenda en de email in de gaten, we hebben nog geen data geprikt. Op de reguliere dinsdag- en woensdagavondtochten komen we er bijna onvermijdelijk ook langs.

Voor andere kanoclubs stellen we wederom graag onze faciliteiten beschikbaar. Je kan de route deze keer beginnen op 10-15 minuten varen vanaf onze club: voeg bij Artis in, rechtsaf met de anderen mee, en keer na afloop terug. Alles bij elkaar is het 8,5km varen. Het is ook mogelijk de route te wandelen, dat is vanaf de club een vergelijkbare afstand.

Om rekening mee te houden: maandag t/m zaterdag kost parkeren tot 9u ‘s avonds €4,50 per uur, op zondag is het gratis. We vallen binnen de milieuzone, dus let even op met oude(re) auto’s. Kijk even bij “locatie” voor verdere details.

Mail ons op info@kvzeeburg.nl, dan kunnen we overleggen over toegang tot onze clubfaciliteiten: vlonder, kleedkamers, douches, clubruimte met koffie en thee! Bij onze eigen tochten is winterkleding verplicht (wetsuit of drysuit etc.) en ook goede verlichting (het is druk op de route).