Help KOIJ ook aan een mooi clubhuis

Opening KVZ-clubhuis op 5 september 2015

Op 5 september is ons eigen clubgebouw 5 jaar open. Een heerlijke plek om voor en na een tocht of cursus even koffie of thee te drinken en bij te kletsen, met warme douches (helaas nu even alleen voor noodgevallen), en om lezingen en workshops te houden. Dat gun je eigenlijk iedere kanoër!

Kano Op IJburg (KOIJ) staat nu te popelen om te gaan bouwen. We hebben al jaren nauwe banden met onze oosterburen: we delen de kano-trailer, stappen af en toe bij elkaar in of uit, doen gezamenlijke KVA-examens, en diverse leden van zowel KOIJ als KVZ hebben intussen een “tweede boot bij de ander” liggen, om ook daar makkelijk te kunnen varen.

Als je de financiële mogelijkheid hebt, kan je KOIJ helpen door mee te doen aan hun Steunobligaties. Zes jaar geleden hebben we zelf ervaren wat zo’n obligatie-lening kan doen: dankzij de inleg van €12.000 door KVZ-leden konden we tegelijk met het clubhuis ook de jeugdclub starten, instructeurs opleiden, en onze werkplaats voor onderhoud inrichten. Met die vliegende start is sindsdien het ledenaantal verdubbeld en hebben we een bruisende verenigingsbasis vol met activiteiten.

Stel je voor, straks nog zo’n mooi clubhuis, en dan niet de Amsterdamse Grachten, maar het ruime Markermeer en Pampus om de hoek!

Kijk hier voor informatie van Kano Op IJburg over de nieuwbouw en steunobligaties.

Update 8 juli: we hebben door de groei van KVZ onze eigen obligatie-lening vorig jaar in één keer kunnen aflossen. Als bestuur hebben we daarom besloten nu 25 steunobligaties namens KVZ te nemen.