Onze club: de verenigingsactiviteiten

Alle club-activiteiten bij elkaar

Klik op de naam in het lijstje hierboven om de kalendar aan je eigen digitale agenda toe te kunnen voegen.

De vereniging: dat ben jij

We zijn een vereniging. Samen maken we de club tot wat het is: actief en bruisend. Een plek om leuke dingen te doen, op een goeie manier.

Help je ook mee? Zin om iets te doen of een mooi idee? Kijk eens bij de activiteiten hiernaast en de klussen hieronder.

Praat of mail eens met de coördinator van een klus. Of neem contact op met één van de teams onderaan of het bestuur.

Online community

Je kan ook online met elkaar afspreken, vragen stellen of beantwoorden, wekelijks de vaar-kalender, alerts ontvangen voor nieuwtjes op Zeekajak Forum, Kanoweb, en meer. Kijk voor meer informatie op de online-community-pagina.

Aanmelden voor de Kano Amsterdam Community kan via deze link.

Lid worden?

Lees dan alles over ons lidmaatschap!

Teams en bestuur

We hebben de club georganiseerd in verschillende teams. Of het nou één klusje is, of een heel jaar van alles: alle handen (en breinen) zijn welkom!

Ieder team is vertegenwoordigd in het bestuur, benoemd door de Algemene Ledenvergadering (ALV). Elk team heeft een eigen email-adres @kvzeeburg.nl.

Beleid en externe contacten

bestuur@