Introductiecursus

Vijf avonden cursus

Word lid en leer kanoën! In onze cursus leer je in vijf avonden de basis-technieken om goed te kunnen varen:

• In- en uitstappen
  • Efficiënt vooruit varen
  • Meerdere manieren om te sturen en te stoppen
  • Omslaan en zwemmen met je boot.

De laatste avond kan je alles in praktijk brengen met een stadstocht door de Amsterdamse grachten.

Daarna kan je meedoen aan allerlei clubtochten: we bieden ontspannen tochtjes door de stad of in de natuur voor wie net begint.

Je kan ook verder werken aan conditie en technieken en steeds sportievere tochten gaan doen, of je aansluiten bij de "hardvaarders".

Het hele jaar kanoën

In 2017 bieden we de cursus aan in combinatie met lidmaatschap voor de rest van het jaar: je kan dan elke week meevaren op dinsdag- en woensdagavond en op diverse zondagen.

Bouw je meer routine en conditie op, dan kan je ook op zaterdagochtend meevaren of aan langere tochten meedoen (soms zelfs meerdere dagen).

Na de cursus

Je kan meerdere keren per jaar meedoen aan vervolg-cursussen en workshops om meer te leren. Je kan ook vaardigheidsdiploma's halen.

Je ziet het curriculum op de cursus-pagina en het actuele cursus-aanbod op onze kalender. Op de tochten-pagina zie je onze clubtochten.

Cursussen- en workshops-kalender

Wat je moet weten

De introductiecursussen voor 2017 zitten vol.

De totale kosten zijn €97 voor de cursus in september, lidmaatschap voor de rest van 2017 inclusief gebruik clubmaterialen en inschrijfgeld. (Ben je al lid, dan is de cursus gratis.)

Je aanmelding is pas definitief nadat je de email hebt bevestigd en de kosten hebt betaald.

Onze cursussen staan onder leiding van gediplomeerde instructeurs, en er zijn twee begeleiders op de cursusavonden.

Je kan het beste lichte kleding dragen, en voor de zekerheid ook droge kleding meenemen. Je ontvangt hierover voor de cursus meer informatie.

Mocht je een avond missen, dan is er vaak wel een mogelijkheid die nog in te halen.

Elke avond duurt anderhalf tot twee uur.

Geen email ontvangen?

In sommige gevallen lijkt het formulier niet te werken. Ontvang je geen email ter bevestiging? Stuur dan de gevraagde informatie even in een email naar cursus@kvzeeburg.nl, dan verwerken we het handmatig!

In 2018 weer…

Je kan je email-adres opgeven, dan laten we je rond maart 2018 weten wanneer de introductiecursussen in 2018 zijn.