Locatie

We zijn gevestigd op het Veemarkt-terrein in Amsterdam-Oost, langs de Nieuwe Vaart, op diverse manieren uitstekend te bereiken.

Het officiële adres is Veemarkt 76a, links naast de Spare Ribs Express. De ingang is achter de bedrijfsgebouwen, richting het water.

Vanuit onze clublocatie kunnen we gemakkelijk de stad in of het IJ op.

Wil je als kanovereniging gebruik maken van onze clublocatie als instap-plaats, neem dan even contact met ons op om een afspraak te maken over het openen van de hekken. En misschien zijn onze leden ook welkom om mee te varen, als gezelschap, gids of tochtleider?

Veemarkt 76a, 1019 DD Amsterdam; lat, long 52.3675, 4.9369.

Par auto? Let op!

Per fiets of lopend

1. Ga het Veemarkt-terrein op vanaf de Cruquiusweg of de Veelaan.
  2. We zitten ongeveer in het midden van het terrein, helemaal aan de waterkant.
  3. Vlak voor de Spare Ribs Express is links de ingang naar ons clubhuis: langs het gebouw richting het water.

Per auto

Van buiten Amsterdam is de makkelijkste route via de ring A10 Oost, route S113 door de Watergraafsmeer.

1. Bij de afslag S113 richting Watergraafsmeer/Science Park.
  2. Rechtdoor langs winkelcentrum Oostpoort en het Oosterpark.
  3. Einde rechtsaf op de Mauritskade, S100 richting Centraal Station.
  4. Bij de verkeerslichten rechtdoor.
  5. Na het spoorviaduct links de weg volgen bij de verkeerslichten (S100).
  6. Na twee bruggen rechtsaf bij de verkeerslichten de Cruquiusweg op (Bedrijvencentrum Oost).
  7. Direct rechtsaf de Veemarkt op.
  8. Aan het einde linksaf tot het einde van het rijtje bedrijfsgebouwen.
  9. Rechts is de ingang naar ons terrein: tussen het bedrijfsgebouw en de woning door richting het water.

Er is gelegenheid tot betaald parkeren (tot middernacht), op zondag vrij.

Per openbaar vervoer

1. Neem een van de buslijnen 22 of 65, en stap uit bij de halte Veelaan.
  2. Ga het Veemarkt-terrein op, en links om de gebouwen heen.
  3. Vlak voor de Spare Ribs Express is rechts de ingang naar ons terrein.