Locatie

We zijn gevestigd op het Veemarkt-terrein in Amsterdam-Oost, langs de Nieuwe Vaart, op diverse manieren uitstekend te bereiken.

Het officiële adres is Veemarkt 76a, naast de Spare Ribs Express. De ingang is achter de bedrijfsgebouwen, richting het water.

Vanuit onze clublocatie kunnen we gemakkelijk de stad in of het IJ op.

Wil je als kanovaarder gebruik maken van onze clublocatie als instap-plaats, neem dan eerst even contact met ons op voor toestemming, en om een afspraak te maken over het openen van de hekken. Of misschien willen onze leden ook wel meevaren, als gezelschap, gids of tochtleider.

Postcode 1019 DD; lat, long 52.3675, 4.9369; op FourSquare. Je kan het kaartje hieronder in- en uitzoomen.

Let op: we liggen binnen de milieuzone van Amsterdam, waar je vanaf 2017 niet meer in mag met een bestelbus met dieselmotor van voor 1-1-2000. Check je kenteken via deze website.

Per fiets of lopend

1. Ga het Veemarkt-terrein op vanaf de Cruquiusweg of de Veelaan.
  2. We zitten ongeveer in het midden van het terrein, helemaal aan de waterkant.
  3. Vlak voor de Spare Ribs Express is links de ingang naar ons clubhuis: langs het bebouw richting het water.

Per auto

Van buiten Amsterdam is de snelste route via de ring A10 Oost, route S114.

1. Na de Piet Hein-tunnel linksaf, de Panamalaan op.
  2. Bij de tweede verkeerslichten linksaf, de Cruquisweg op.
  3. Daarna rechtsaf de Veemarkt op, vlak na Café Boulevard.
  4. Aan het einde linksaf, en dan doorrijden tot het einde van de bedrijfsgebouwen.
  5. Rechts is de ingang naar ons terrein.

Er is gelegenheid tot betaald parkeren.

Per openbaar vervoer

1. Neem een van de buslijnen 22 of 65, en stap uit bij de halte Veelaan.
  2. Ga het Veemarkt-terrein op, en links om de gebouwen heen.
  3. Vlak voor de Spare Ribs Express is rechts de ingang naar ons terrein.