Over ons

Wij zijn een gezellige actieve vereniging in stadsdeel Zeeburg in Amsterdam. We varen vaak ontspannen door de stad, maar voor de liefhebbers ook avontuurlijker het Markermeer op. Daarnaast willen we in het stadsdeel Zeeburg het kanovaren promoten. Dit doen we door open dagen te organiseren en tijdens festiviteiten acte de presence te geven.

Als beginnend lid kun je een beginnerscursus volgen en gebruik maken van een clubkano. We hebben een aantal containers waarin je, tegen betaling, je eigen kano kunt stallen. Er worden veel activiteiten georganiseerd, waardoor je kanomaten kunt vinden om gezellige tochten mee te maken. Je kunt ook even na het werk aanwippen om door een kanotochtje de stress van de dag kwijt te raken. Onze leden nemen, individueel of gezamenlijk, deel aan allerlei activiteiten zoals zeekanoën, brandingvaren en een cursus eskimoteren. Op initiatief van leden worden er soms meerdaagse tochten en zelfs kanovakanties georganiseerd.

Meer weten over ons?

Andere kanoverenigingen in Amsterdam

Of kijk eens bij een van de andere kanoverenigingen in Amsterdam