Ga mee het ruime water op

We varen ook avontuurlijker tochten, het Markermeer op, naar bijvoorbeeld Pampus en Muiden. Of we gaan meerdere dagen, naar Edam, of een van de Waddeneilanden.

Veel leden zijn actieve vaarders die ook graag het grote water en de zee op gaan. We kunnen vanaf de club gemakkelijk het Markermeer op, en met onze eigen aanhanger vol kajaks andere vaargebieden verkennen.

We verzorgen zelf workshops om de benodigde vaardigheden te leren, en daarnaast gaan groepjes leden vaak gezamenlijk naar cursussen zeevaardigheid die elders in het land worden gegeven.

Activiteiten

Op woensdagavond, onze vaste club-avond, varen we soms naar Durgerdam, of een sportieve tocht naar de NDSM-werf.

Op zondagen varen we langere tochten met pauzes, bijvoorbeeld naar IJburg, Pampus, Muiden of Uitdam.

We organiseren af en toe ook meerdaagse tochten, waarbij we kampeerspullen meenemen. We varen bijvoorbeeld naar Edam en Volendam varen, of starten in Groningen of Friesland voor een weekendje Waddenzee.

En op zaterdagochtend kan je aan je conditie werken in je eigen tempo, en afronden met een gezamenlijke kop koffie of thee bij de club.

Zin gekregen?