Ontdek kanovaren in Amsterdam

Wij zijn een gezellige en actieve vereniging in Zeeburg in Amsterdam. We varen vaak in de stad: door de grachten, de Jordaan of de Pijp in, of de Amstel op.

We zijn recreatieve kanoërs die graag genieten van het varen op mooie plekjes in en rond Amsterdam. Na een door de club verzorgde beginnerscursus beheers je de basistechnieken om onder leiding van een van onze tochtleiders de stad vanuit een nieuw perspectief te ontdekken.

Activiteiten

Op woensdagavond, onze vaste club-avond, varen we tochtjes van ca. twee uur door de stad. Onze ervaren club-leden leiden de tochten, en bedenken regelmatig weer nieuwe routes.

Op zondagen varen we langere tochten met pauzes, die ook regelmatig door de stad gaan: richting Westerpark, Nieuwe Meer, Sloterplas, of Ouderkerk.

En op zaterdagochtend kan je aan je conditie werken in je eigen tempo, en afronden met een gezamenlijke kop koffie of thee bij de club.

Zin gekregen?