Kanovaren op zee met de jeugdclub

Varen op zout water

Dit jaar organiseren we voor de derde keer een kanoweekend op zoutwater.
Heb je kano-ervaring, een zwemdiploma A en ben je 10 jaar of ouder? Dan ben je welkom om mee te doen.
Het is een leuk en leerzaam kampeerweekend, waarbij we rekening houden met jouw wensen en het niveau waarop je vaart.

Waar gaan we naartoe?

Afgelopen twee jaar waren we in Zeeland. Dit jaar kiezen we voor een andere locatie. Welke? Dat houden we nog even geheim...

We regelen een kampeer/slaapplaats,  gezamenlijk ontbijt (zondag), lunch (zaterdag en zondag) en avondeten (zaterdag). Hiervoor vragen we een extra bijdrage. De hoogte hiervan wordt nog bekend gemaakt.

Het weekend wordt georganiseerd door Merel Nip, zeekajakinstructeur en instructeur van de jeugdclub van KVZeeburg.  Alle activiteiten worden gegeven door kajakinstructeurs met een diploma van het Watersportverbond.

Waar en wanneer?

Dit kampeerweekend vindt plaats van zaterdagochtend 16 t/m zondagavond 17 juni 2018.

Goed om te weten

Om mee te doen heb je minimaal je zwemdiploma A nodig en een kano met drijfvermogen, een peddel, spatzeil en zwemvest. Tijdens de activiteiten en op het water val je onder begeleiding van de kajakinstructeurs.

Heb je interesse? Wil je wat vragen of wil je je aanmelden?
Stuur een mailtje aan Merel: jeugd@kvzeeburg.nl.