Kanoweekend met de jeugdclub

Varen op zout water

Vorige jaren organiseerden we speciaal voor onze jeugdleden een kanoweekend op zoutwater.
Een leuk en leerzaam kampeerweekend, waarbij we rekening houden met de verschillende vaarniveaus.

Wat doen we?

We gaan naar Zeeland om te varen op de Oosterschelde en de Grevelingen, of naar het noorden voor het Lauwersmeer.
Daar varen we op zaterdag een dagtocht en op zondagochtend een kortere tocht.
We regelen een kampeer/slaapplaats, gezamenlijk ontbijt (zondag), lunch (zaterdag en zondag) en avondeten (zaterdag). Voor vervoer (carpoolen), eten en overnachten verdelen we de kosten onder de deelnemers.

Het weekend wordt georganiseerd door het jeugdteam van KVZ. Alle activiteiten worden gegeven door kajakinstructeurs met een diploma van het Watersportverbond.

Wanneer?

We weten nog niet of het kampeerweekend in 2020 doorgaat.

Goed om te weten

Om mee te doen heb je minimaal je zwemdiploma A nodig en een kano met drijfvermogen, een peddel, spatzeil en zwemvest. Tijdens de activiteiten en op het water val je onder begeleiding van de kajakinstructeurs.

Heb je interesse? Wil je wat vragen of wil je je aanmelden?
Stuur een mailtje aan Merel: jeugd@kvzeeburg.nl.