Uitnodiging: Kano-avond in Oisterwijk op 7 juli

Op 7 juli aanstaande organiseert Kano verenging Oisterwijk KanoAvond. Met KanoAvond wil Kano vereniging Oisterwijk ontmoeting organiseren tussen kanoërs. Graag nodigen we alle leden, oud leden van alle kanoverenigingen en alle andere geïnteresseerd in de kanosport uit voor een gezellige kanoavond op 7 juli vanaf 19:30u. Toegang is natuurlijk gratis

Wat is er te doen

Ontmoeting staat centraal tijdens kanoavond. Bespreek je laatste kanotocht of plan met anderen de volgende. Natuurlijk is er ook ruimte om te kanoën in het Staalbergven of een van de zwembaden. Van alles kan maar niets hoeft.

Je kunt een potje kanopolo spelen of je beste freestyle moves laten zien. Ook zal de kajakwinch van enkele leden van kanovereniging Oisterwijk klaar staan:

BBQ

Tijdens KanoAvond is er ook een barbeque op het strand. Wil je mee barbequen dan kan dat. De kosten voor de BBQ zijn € 10,– per persoon exclusief drankjes. Deze kunnen voor een klein bedrag gekocht worden.

Meedoen?

Toegang is gratis meld je wel even aan via het formulier op http://kanoavond.kvoisterwijk.nl

Waar

KanoAvond word gehouden op de thuis locatie van Kano verenging Oisterwijk op openluchtzwembad het Staalbergven, Vennelaan 8 in Oisterwijk