Trainingsavonden: Eskimoteren

IMG_0985Op woensdag 3 & 10 juli verzorgen Wouter en Ivar weer een eskimoteertraining voor leden. De training is geschikt voor kajakkers van elk niveau. We nodigen daarom ook beginners uit om deel te nemen. Onze doelstelling is namelijk “vertrouwd raken met het water”. Pas in tweede instantie is het doel om de techniek van het eskimoteren onder de knie te krijgen.

We verzamelen om 19.00 uur bij de club en varen dan naar een ondiepte bij Jeugdland, waar we gaan oefenen. Rond 21.00 uur zijn we terug.

Wees erop voorbereid dat je natte voeten krijgt. Neem een handdoek mee en droge kleren. Verder kan een zwembrilletje handig zijn. En een neusklem als je dat prettig vindt. De watertemperatuur in de plas bij Jeugdland is heel geschikt voor deze training; vrijwel even warm als in een zwembad. Door de wind kun je echter flink afkoelen dus neem een anorak mee, of als je dat niet hebt een regenjack dat nat mag worden. De training gaat door onder alle weersomstandigheden (want nat word je toch), behalve bij onweer.

De kosten bedragen slechts €2. Aanmelden mag bij Claudine via c.holla@xs4all.nl