Pure Luxe

P1000846Ook dit was een langgekoesterde wens, maar nu kan het: onze trailer onder handbereik in z’n eigen hok, klaar om te gebruiken. En dat doen we ook al! Het stof van de verhuizing is nog niet neergedaald, of we zijn met z’n vijftienen op weg naar het Bijlmerbad om in het warme water te oefenen. Kan het nog beter? Ja, als straks ook het clubhuis klaar is…

Verzoek aan iedereen die nu langs de oostkant naar onze accommodatie komt: houd rekening met de buren! Dit was een stille hoek, de nieuwe doorgang was eerder hun tuin. We willen ‘t daarom graag rustig houden. Tip: als je met de auto komt om kajak of trailer te halen/brengen, laat die dan op de (speciaal hiervoor versterkte) tegels staan en loop van daar af. Dat spaart ook het gras dat binnenkort zou moeten groeien in de vakjes van de halfverharding.

Kijk voor een gedetailleerd overzicht op onze nieuwbouwpagina