Brainstorm 2018

Uitnodiging Borrel Zaterdag 14 oktober 15:00-17:00 uur

Gezellig als je ook komt!

Voor alle leden, ook jeugdleden en ouders.

Brainstorm mee op deze middag:

 • Hoe ziet jouw ideale kanojaar 2018 eruit?
 • Wat wil je doen, leren, aanbieden, meemaken?
 • Hoe zorgen we met elkaar dat dat lukt?

Beste KVZ’ers

De herfst roert zich, het kanojaar loopt voor veel mensen op zijn einde. We hebben weer een geslaagd clubweekend gehad, en voor het eerst (zilveren) medailles gewonnen bij het NK Kanosprint! We hebben ook de eerste kanopoloërs bij de club. Naast de tochten, cursussen en clinics dus nog meer kano-activiteit bij ons clubhuis. En ook buiten de “officiële club-activiteiten” vinden mensen elkaar.

Met intussen 217 leden (waaronder 17 jeugdleden) groeien we ook gestaag door. Alle deelnemers aan de introductie-cursussen zijn meteen lid geworden. Voor de jeugd is er een wachtlijst. Er is steeds meer belangstelling voor “echte sport” naast het “sportieve of ontspannen toeren”. Prachtig!

Als bestuur hebben we weer de uitdaging om hiermee komend jaar door te gaan. We zijn bezig om de beleidskeuzes van vorig jaar in praktijk te brengen: meer cursussen om je techniek verder te ontwikkelen, investeren in club-materiaal en onderhoud, opleiden van tochtleiders en instructeurs.

We beginnen nu met de plannen maken voor volgend jaar. En we willen dat iets anders aanpakken. We doen dit jaar geen najaars-ledenvergadering, maar een brainstorm-met-borrel waar we samen volgend jaar bekijken:

 • Hoe ziet jouw ideale kanojaar 2018 eruit?
 • Wat wil je doen, leren, aanbieden, meemaken?
 • Hoe zorgen we met elkaar dat dat lukt?

Onze insteek is: voor elk wat wils, met de club en het clubhuis als knooppunt waar je elkaar tegenkomt en materiaal en voorzieningen hebt. Het is een brainstorm: alle bijdrages zijn welkom.

We gaan n de teams met de ideeën aan de slag om de kalender voor 2018 te vullen met cursussen, clinics, tochten, klusdagen, events, en wat niet meer. Begin december hebben we dan onze concept-jaarkalender klaar, die we op het Kanolatijn (en nieuwjaarsborrel) op zaterdag 6 januari presenteren.

Meld je aan, en deel je ideeën: zaterdag 14 oktober van 3 tot 5 uur, via e-mail bestuur@kvzeeburg.nl, of door ons aan te spreken!

 • Annet Roodvoets (tochten)
 • Hans van Dongen Torman (penningmeester, materiaal, beheer)
 • Kata Balogh (cursussen, groen)
 • Merel Nip (jeugd)
 • Rolf Kleef (PR en communicatie)