De eerste KVZ-sprintcup

Zaterdagmiddag 20 oktober houden we een club-middag met een divers programma:

  • Doe mee aan de eerste KVZ Sprintcup (beslissen ter plaatse kan ook nog) of moedig de deelnemers aan.
  • Kom je 2e hands kanospullen verkopen of kopen.
  • Laatste kans om je eigendommen uit de kist gevonden voorwerpen en de kapstok te redden! Na 14:30 gaat het in de verkoop, naar een goed doel, of gooien we het weg.
  • En kom proosten op een mooi kanoseizoen!

Het begint om 14:30 uur.

De allereerste KVZ Sprintcup: de wedstrijdbaan is direct voor de club. Wie is de snelste in zijn of haar klasse? Meet je met je maatje en bepaal wie dit jaar de snelste is!

We denken wat betreft klassen aan K1, K2, SK, Canadees, maar zeker ook zeekano. Omdat het onderlinge wedstrijden zijn, mogen we creatief zijn in de klassen. Regel is alleen dat het met een kano moet, over 200 meter, en er drie of meer inschrijvingen zijn. We denken dat het handig is om te onderscheiden tussen vrouwen en mannen, jeugd en volwassenen, en voor de K1 zelfs in masters en senioren. Maar meerpersoons boot is ook weer leuk in de mix. Alles dus afhankelijk van de inschrijvingen (en het weer: bij windkracht 5 of meer gaat het niet door).

Iedereen kan meedoen! Dus geef je op of kom gewoon kijken op een gezellige clubdag. Het inschrijfformulier hangt op het prikbord.